Skocz do zawartości
  • 👋 Witaj na MPCForum!

Przeglądasz forum jako gość, co oznacza, że wiele świetnych funkcji jest jeszcze przed Tobą! 😎

• Pełny dostęp do działów i ukrytych treści
    • Możliwość pisania i odpowiadania w tematach
    • System prywatnych wiadomości
    • Zbieranie reputacji i rozwijanie swojego profilu
    • Członkostwo w jednej z największych społeczności graczy

👉 Dołączenie zajmie Ci mniej niż minutę – a zyskasz znacznie więcej!

Zarejestruj się teraz

[Q] SWRK

Sm0k69

Rekomendowane odpowiedzi

Opublikowano

Mam pytanie odnośnie SWRK ( Super Weapon Renewal Kits ).Co chwilę widuję na czacie,jak ktoś przedłuża epic bronie na 90 dni.Miałem na drugim koncie Orthusy na 1 dzień w inbox'ie.Odpaliłem je,kupiłem 1 renewala i o.O nie mogłem zrenewalować.I tutaj moje pytanie.Czy to jakiś bug,czy co?

Pytam ze względu na to,iż mam w inbox'ie Andromaliusa i Legiona ( po 1 dzień oba ) i chciałem zakupić 50 renewali,ale nie wiem czy mi się to opłaca i czy będę mógł je zrenewalować.Czy tych ,,demonic epic'' nie można renewalować,czy jaki ch**?

boyka.jpg

Opublikowano

orthus nie jest epicką bronią dlatego nie mogłeś go przedłużyć

legioni.png

A może jeszcze powiesz,że Legion i Andromalius też nie są epickami???

boyka.jpg

Opublikowano

Kur jest do kupienia razem z specam takie coś jak Super Renwal Kit i tylko on wyłącznie przedłuża epicki nie kupisz go osobno ani też innym niż tym co powiedziałem nie przedłużysz

Opublikowano

Kur jest do kupienia razem z specam takie coś jak Super Renwal Kit i tylko on wyłącznie przedłuża epicki nie kupisz go osobno ani też innym niż tym co powiedziałem nie przedłużysz

LOL Ogarnij.

TAM JEST SWRK I SWRK MOZNA KUPIC OSOBNO.

DEMONIC EPIcow nie moszzzzzna pszzzedlószać.. ;ooooooooooooooooooooooooooooo

Opublikowano

Ja myślę, że SWRK można tylko przedłużać te pierwsze epiki, nie te co dopiero wyszły.

Ale ktoś,gdzieś napisał,że renewalował tym Orthusa!

Można Można :)

Ja Przedłużałem Orthusy tym :)

Mam!

boyka.jpg

Opublikowano

To w końcu nie wiem, bo autor tematu twierdzi, że nie mógł.

Miałem na drugim koncie Orthusy na 1 dzień w inbox'ie.Odpaliłem je,kupiłem 1 renewala i o.O nie mogłem zrenewalować
Opublikowano

To w końcu nie wiem, bo autor tematu twierdzi, że nie mógł.

Ja tak samo tego nie ogarniam.Jedni mogą,inni nie,o co w tym chodzi??

boyka.jpg

Bywalec
Opublikowano

Można przedłużyć tylko te epici od speców i assasynów

soPMODjpg_xwxhppq.jpg

Sygna by. Pba ||Liczba permów na dwóch kontach: 28 || Masz pytanie co do wyposażenia za NX? Pytaj na PM|| Moje permy:

[Konto I]Mam na pernament: Kolor Nicku, Logo Clanu, M416 CQB, Famas G2, M4 Super 90, MP5 MOD Mark II, MK14 Mod 0, FR F2, Wa2000-1 Tactical, M4A1, L96A1 Arctic Wolf, G36E Valkirie, M6A2 SRT (infinity case), P90 TR (infinity case), G18 Cobra, SCAR-L Trisepear, XK-8 Tactical (infinity case), American Eagle.

Oraz: M4A1 SopMod na do 2015 roku [unban. Nexonnnn <3]

[Konto II]Mam na pernament: AK-47, C1860N, Carbon 15, Bushmaster Type 97, American Eagle, XM8-Spiders, FR F2, CZ Scorpion EVO 3 A1, Cyklops Bandana, Recon Vest, KNT-308, S58 Muskiet

Zarchiwizowany

Ten temat przebywa obecnie w archiwum. Dodawanie nowych odpowiedzi zostało zablokowane.

• Dodaj nową pozycję...